Κρυπτογράφηση – Διαχείριση κωδικών

Encryption – Κρυπτογράφηση – Password Managers – Διαχείριση κωδικών

EncryptOnClick Freeware EncryptOnClick Freeware

Δωρεάν και απλή εφαρμογή για να κρυπτογραφήσετε ή απλά να κλειδώσετε οποιοδήποτε αρχείο σας με έναν προσωπικό κωδικό, εμποδίζοντας όποιον δεν τον γνωρίζει να το δει. Για να ξαναδείτε το περιεχόμενό του και να αποκρυπτογραφηθεί το αρχείο, κάντε κλικ και εισάγετε τον κωδικό που ορίσατε.

Λήψη


Secret Disk Secret Disk

Ένα πολύ καλό δωρεάν λογισμικό που δημιουργεί ένα εικονικό δίσκο στον υπολογιστή σας για τα μυστικά αρχεία σας που μπορεί να είναι αόρατος σε όλους τους άλλους χρήστες και να προστατεύεται με ένα προσωπικό κωδικό πρόσβασης.

Λήψη


TrueCryptTrueCrypt

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια κρυπτογραφημένη συσκευή στον Η/Υ σας για να έχετε τα δεδομένα σας ασφαλή. Τα αρχεία μπορούν να αντιγραφούν όπως ακριβώς τα αντιγράφετε από οποιονδήποτε δίσκο. Δεν αποθηκεύει ποτέ δεδομένα στον δίσκο, μόνο στη ram και είναι Δωρεάν.

Λήψη


Comodo Disk EncryptionComodo Disk Encryption

Προστατεύστε τα δεδομένα σας από τρίτους με αυτό το εργαλείο κρυπτογράφησης. Δημιουργεί έναν εικονικό κρυπτογραφημένο οδηγό που θα έχει τα απόρρητα δεδομένα σας και στον οποίο θα μπορείτε να σύρετε αρχεία και να αποθηκεύσετε έγγραφα από άλλες εφαρμογές που θα διαχειρίζεστε με το Comodo Disk Encryption.

Λήψη


WinGuardWinGuard

Μπορείτε να προστατεύσετε τα προγράμματα, τα παράθυρα και τις ιστοσελίδες σας με κωδικό πρόσβασης μέσα από αυτό το εύχρηστο πρόγραμμα. Σας επιτρέπει να κλειδώσετε τα χαρακτηριστικά του συστήματός σας, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει.

Λήψη


DVDFab Passkey LiteDVDFab Passkey Lite

Ένα ευέλικτο και ισχυρό εργαλείο αποκρυπτογράφησης για dvd και bluray. Αφαιρεί μέρος της προστασίας των dvd/bluray, συνεργάζεται με άλλα προγράμματα για πρόσβαση σε απροστάτευτα dvd/bluray και μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα dvd χωρίς τον περιορισμό της περιοχής.

Λήψη


Password SafePassword Safe

Πολύ καλός Διαχειριστής Κωδικών για να κρατήσετε τα passwords σας ασφαλή. Καθιστά εύκολη την αποθήκευση όλων των password σας σε μια βάση δεδομένων που προστατεύεται από ένα και μόνο password, για να έχετε να θυμάστε μόνο ένα κωδικό!

Λήψη


AxCryptAxCrypt

Δωρεάν πρόγραμμα για κρυπτογράφηση αρχείων, χρησιμοποιείται για να κρυπτογραφήσει αρχεία του Η/Υ σας, αποθηκευμένα έγγραφα και emails με ασφαλή τρόπο κρατώντας τα ευαίσθητα δεδομένα σας μακριά απο τρίτους.

Λήψη


Sophos Free EncryptionSophos Free Encryption

Προστατεύστε τα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα σας από επιτήδειους. Απλά σύρετε τα έγγραφά σας στο πρόγραμμα, επιλέξτε αποθήκευση, προτείνετε έναν κωδικό, και το πρόγραμμα θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο των αρχείων σας προστατευμένο με κρυπτογράφηση AES.

Λήψη


Passware Asterisk KeyPassware Asterisk Key

Μπορεί να διαβάσει τα passwords που έχετε ξεχάσει και εμφανίζονται με αστερίσκους. Σε οποιοδήποτε πρόγραμμα έχετε ξεχάσει κάποιο κωδικό σας, ο οποίος όμως είναι αποθηκευμένος και εμφανίζεται με μορφή αστερίσκων, θα μπορέσετε να τον ανακαλέσετε.

Λήψη


IObit Random Password GeneratorIObit Random Password Generator

Δημιουργήσετε τυχαία ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης με κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και σημεία στίξης.

Λήψη


KeePassKeePass

Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα λογισμικό κωδικοποίησης των passwords σας για να έχετε όλα τα passwords σε μια βάση δεδομένων και να θυμάστε έναν και μόνο κωδικό! Η βάση δεδομένων κρυπτογραφείται με πολύ ισχυρούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης.

Λήψη


Efficient Password ManagerEfficient Password Manager

Δωρεάν διαχειριστής κωδικών για να αποθηκεύστε όλους τους κωδικούς σας με ασφάλεια στον Η/Υ σας. Μπορεί να αποθηκεύσει κωδικούς, στοιχεία εισόδου σε υπηρεσίες κλπ σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο, που προστατεύεται από έναν κύριο κωδικό.

Λήψη


DVDFab Decrypter HDDVDFab Decrypter HD

Ένα απλό πρόγραμμα για να δημιουργήσετε προστατευμένα αντίγραφα ασφαλείας των dvd ταινιών σας πολύ εύκολα ώστε να μη διατρέχετε πια τον κίνδυνο να τις χάσετε.

Λήψη

Share