Δωρεάν Antispyware

Δωρεάν Antispyware – Όλα τα Free Antispyware προγράμματα

Spyware TerminatorSpyware Terminator

Παρέχει συνεχή προστασία του Η/Υ σας από πιθανές απειλές που προέρχονται από την πλοήγηση στο internet. Eντοπίζει και διαγράφει κάθε πρόγραμμα που βάζει σε κίνδυνο το σύστημά σας ή απειλεί το απόρρητό σας συλλέγοντας τις πληροφορίες σας.

Λήψη


Emsisoft HiJackFreeEmsisoft HiJackFree

Το πρόγραμμα αν και έχει φτιαχτεί κυρίως για προχωρημένους χρήστες διαθέτοντας ελάχιστους αυτοματισμούς βοηθά στην προστασία του χρήστη απο hijackers, spywares, adwares, trojans και worms.

Λήψη


HiJackThisHiJackThis

Το HiJackThis είναι ένα εργαλείο που μπορεί να ελέγξει το μητρώο (Registry) και τις ρυθμίσεις σημαντικών αρχείων ενώ προσφέρει μια αναλυτική λίστα με όλες τις υπηρεσίες, τα προγράμματα εκκίνησης και πολλά ακόμη.

Λήψη


Spybot - Search & DestroySpybot – Search & Destroy

Eξαλείφει λογισμικά υποκλοπής, κακόβουλα λογισμικά και διαφημιστικά κάθε είδους που ενδέχεται να έχουν εγκατασταθεί στον computer σας. Μια εφαρμογή πολύ γνωστή στο χώρο των antispyware, εύκολη στο χειρισμό, που ενημερώνεται αυτόματα από το internet.

Λήψη


Bazooka Adware and Spyware ScannerBazooka Adware and Spyware Scanner

Ανιχνεύει ένα πλήθος spyware, adware, trojans, keyloggers και trackware που πολλά antivirus συνήθως δεν βρίσκουν με μια διαδικασία ανίχνευσης που διαρκεί λίγο. Σας ενημερώνει για το πώς να απεγκαταστήσετε το παρείσακτο λογισμικό ή σας φέρνει σε επαφή με την εταιρεία για ασφαλέστερες οδηγίες απεγκατάστασης.

Λήψη


Spyware BlasterSpyware Blaster

Το Spyware Blaster είναι ένα απλό εργαλείο ασφαλείας που αποτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλου και άλλου ανεπιθύμητου λογισμικού. Είναι ένα μη κερδοσκοπικό antispyware λογισμικό που φροντίζει το σύστημά σας να είναι καθαρό από ανεπιθύμητα αρχεία κι εφαρμογές.

Λήψη


Windows DefenderWindows Defender

Το δωρεάν πρόγραμμα της Microsoft που προστατεύει τον υπολογιστή σας από διαφημιστικά αναδυόμενα παράθυρα και τις απειλές στην ασφάλεια που προκαλούνται από κάθε ανεπιθύμητο λογισμικό. Προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο και είναι αρκετά αποτελεσματικό.

Λήψη


Advanced Spyware RemoverAdvanced Spyware Remover

Παρέχει πλήρη και προσαρμοσμένη σάρωση στους σκληρούς σας δίσκους, σε αφαιρούμενες μονάδες και σε ατομικούς φακέλους εντοπίζοντας και αφαιρώντας spywares, adwares, malwares, trojans, dialers, keyloggers. Πολύ ελαφρύ, χρησιμοποιεί ελάχιστη μνήμη και η σάρωση γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Λήψη


Comodo Verification EngineComodo Verification Engine

Σας προστατεύει από προσπάθειες phishing, δηλαδή παραπλάνησής σας και υποκλοπής πολύτιμων στοιχείων σας (κοινώς ηλεκτρονικό ψάρεμα!). Με αυτό μπορείτε να διακρίνετε τις ψεύτικες από τις πραγματικές σελίδες που σας στέλνουν να δείτε. Απλά τοποθετείτε το mouse σας πάνω σε μια σύνδεση και θα δείτε αν είναι ασφαλής ή όχι.

Λήψη


Super AntiSpyware FreeSuper AntiSpyware Free

Mια πολύ λύση για την αντιμετώπιση των spyware. Στην δωρεάν έκδοση της περιλαμβάνει λήψη ενημερώσεων αλλά όχι προστασία σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας έχει ήδη μολυνθεί

Λήψη


SpyCatcher ExpressSpyCatcher Express

Ένα ισχυρό και αποτελεσματικό antispyware πρόγραμμα με ελκυστικό κι εύχρηστο interface, μεγάλη βάση δεδομένων που ανανεώνεται τακτικά, δέσμευση λίγων πόρων του η/υ σας, deep defense προστασία, ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και άλλα.

ΛήψηΈχετε να προτείνετε κάτι άλλο που χρησιμοποιήσατε και σας άρεσε ή θέλετε να διορθώσετε ή να σχολιάσετε κάποιο από αυτά που σας παρουσιάσαμε; Αφήστε το σχόλιό σας!

Share