Γονικός Έλεγχος

Γονικός Έλεγχος – Parental Control για προστασία των παιδιών στο internet

ParetoLogic PGsurferParetoLogic PGsurfer

Ένα δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού για τους γονείς που θέλουν  να κρατήσουν τα παιδιά τους σε ασφαλές έδαφος, φιλτράροντας το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, τα chat rooms, τα άμεσα μηνύματα (IM), τα emails, τις p2p εφαρμογές κ.α.

Λήψη


Windows Family SafetyWindows Family Safety

Διατηρήστε την ασφάλεια των παιδιών σας όταν είναι στο internet και εσείς είστε απασχολημένοι, με το Family Safety. Mε τις αναφορές δραστηριότητας θα παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των παιδιών σας στον H/Y τους κ.α.

Λήψη


Parental Control BarParental Control Bar

Δωρεάν εργαλείο για την προστασία των μικρών φίλων του διαδικτύου από πιθανούς κινδύνους. Μέσω της εργαλειοθήκης που εγκαθιστά και διαθέτει δύο τρόπους λειτουργίας (modes), έναν για γονείς και έναν για τα παιδιά. To παιδί εισέρχεται στο παιδικό mode ενώ με την χρήση του κωδικού προστασίας που έχει ορίσει, ο γονέας επανέρχεται στο mode για τους γονείς.

Λήψη


K9 Web ProtectionK9 Web Protection

Είναι ένα Δωρεάν πρόγραμμα γονικού ελέγχου σχεδιασμένο για γονείς και οικογένειες, που προστατεύει από ανεπιθύμητα ή επικίνδυνα sites. Μια δυνατή λύση για την προστασία των παιδιών αλλά και άλλων (πχ στο γραφείο) από ιστοσελίδες ακατάλληλου περιεχομένου.

Λήψη


KidLoggerKidLogger

Πολύ απλό, δωρεάν πρόγραμμα καταγραφής κινήσεων που καταγράφει όλες τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται τα παιδιά σας, τα chat rooms συνομιλιών, τα προγράμματα που ανοίξανε, όλα τα έγγραφα και τα παράθυρα που φορτώθηκαν καθώς και τις φωτογραφίες ή τις ταινίες που είδανε.

Λήψη


Smart Parental ControlSmart Parental Control

Το Smart Parental Control είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα για να ελέγχετε σε ποιες σελίδες μπαίνουν τα παιδιά σας στο internet αποκλείοντας ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Λήψη


VisikidVisikid

Εγκαταστήστε ένα client του προγράμματος στον Η/Υ που χρησιμοποιεί το παιδί σας και θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα sites που επισκέπτεται και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάνοντας login στο visikid.com από οποιοδήποτε H/Y συνδεδεμένο στο internet.

Λήψη


Kid-Key-LockKid-Key-Lock

Απλό πρόγραμμα για το κλείδωμα συγκεκριμένων πλήκτρων του πληκτρολογίου και λειτουργιών του ποντικιού του Η/Υ σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφευχθεί η ζημία που μπορεί να προκληθεί από τα μικρά παιδιά από ένα λάθος πάτημα κουμπιών του πληκτρολογίου ή του ποντικιού του υπολογιστή σας.

Λήψη


WorkraveWorkrave

Λειτουργεί υπολογίζοντας τον χρόνο που δουλεύετε με τον Η/Υ σας. Μόλις ξεπεράσετε τον χρόνο που θεωρείτε ιδανικό θα σας εμφανίσει ένα διακριτικό μήνυμα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα που αν το αγνοήσεται επανέρχεται μετά από λίγο, ενώ μπορεί ακόμη και να κλειδώσει τον υπολογιστή σας, πάντα για το καλό σας!

Λήψη

 

Πως σας φαίνονται; Θα χαρούμε να διαβάσουμε την εμπειρία σας με αυτά τα προγράμματα και τυχόν συστάσεις σας για άλλα λογισμικά που αξίζει να προτείνουμε!

Share